Siema.
Mieszkam w miejscowosci Dobieszyn, miedzy Krosnem a Jedliczem.
chodzę do "technikum nr 5" w Krośnie przy "zespole szkół elektrycznych nr 5" do klasy II o profilu Technik Telekomunikacji
mam 17 lat ---> stan cywilny: zajęty
mam 2 pieski
nie nawidze szkoły, a Kocham leniuchować...
lubie spedzać czas na swieżym powietrzu: piłka nozna, spacerki, siatkówka itp
Hym no to co tutaj duzo pisac z tym panem wyzej sie duzo nie roznimy xD ciekawe dlaczego
P
no to moze by tylko tak troche zmienic ze ja uwielbiam informatyke / krecą mnie nowinki techniczne / nowe technologie /
lubie tez od pewnego czasu tanczyc nie tylko jumpa / woze sie na BMX troche /
no i wogole wszystkiiego po troche napiszcie do mnie to sie dowiecie XD nie lubie o sobie mowic P
Mieszkam w Nowej Debie Chodze do Gim, w Pn, Wt, Srd mam malo czasu bo koncze pozno lekcje... Wiekszosc przedmiotow mam rozszerzonych co mnie bardzo irytuje. Interesuje mnie troche filozofia ^^ Jako pierwszy zawsze mam cos do powiedzenia, niezawsze w szkole tolerowanego ^^ Lubie miec swoje zdanie na kazdy temat, mam wlasne zdanie co do sensu zycia, swiata, wszechswiata itp. A tak ogolniej to baaaardzo lubie bawic sie komputerami ^^ Rozkrecac, testowac oprogramowanie, zajmowac sie grafika itp. Gry moja pasja ^^ Mam slaba kondycje - jeden z powodow dlaczego js to moje zycie.
Mieszkam w Miejscu Piastowym i jestem z tego dumny ^^. Jest to miejscowość obok Krosna.
Chodzę do Szkoły Podstawowej w MP(no już niedługo do gimnazjum )
Mam 13 lat.
Uwielbiam rap, JS i inne ciekawe rzeczy
"lubie spedzać czas na swieżym powietrzu"
no mam na imię Wojtek ale co to kogo obchodzi
Stan cywilny: wolny ;]
Co tu dużo pisać